Prefab woning in Strijensas

3 sterke mannen + 3 vrachtwagens hout = ...

Na enkele intensieve weken voorbereiding in ons atelier in Destelbergen, brachten drie grote vrachtwagens een berg op maat gemaakte wand- en vloerelementen naar Strijensas in Nederland, waar het stukje bouwgrond van bouwheren Femke en Erik vol ongeduld lag te wachten! Daar puzzelden we met een team van drie in een recordtempo deze uiterst ecologische woning in elkaar. Zo werd gekozen voor weinig invasieve paalfundering, en werd de OSB beplating aan de binnenzijde, die eigenlijk dienst doet als verstijvingsplaat en dampscherm, ook als afwerkingsmateriaal gebruikt. Na amper vijf weken konden Femke en Erik verhuizen!
De woning werd ontworpen met veel liefde en oog voor detail door Laura en Diederik van architectenbureau la-di-da.

Foto van een man

Eric

Nieuwpoort

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Stijn en Leen

Doorslaar

Al snel waren we het eens om onze droom, de realisatie van een koffiehuis, feestlocatie en bloemenpluktuin in het prachtige Doorslaar, te realiseren met Houten huis. Van dag één konden we beroep doen op hun professionele aanpak en advies. De communicatie en vriendelijke omgang maken het plaatje compleet!
 

Foto van een vrouw

Anoek

Sint-Amandsberg

Mijn droom is werkelijkheid geworden, het comfort is onevenaarbaar!

Erik en Julie

Zaffelare

De samenwerking met Houten Huis was efficiënt en betrouwbaar, het geleverde werk werd met goede zorg en kwaliteit uitgevoerd. Er werd dagelijks zeer goed opgeruimd waardoor we respect voelden voor ons huis. Kortom: een positieve en authentieke samenwerking!

Foto van een man

Pascal

Evergem

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Foto van een man

Sami

Gent

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Man

Tom en Anja

Heusden

Het was een vlotte en aangename samenwerking. Steeds correct en goed op schema. Kwaliteit en goede communicatie zijn jullie sterke punten. Bedankt!

Koen en Eline

Sint-Amandsberg

Jullie waren van begin tot eind professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Ongelofelijk wat jullie op een week kunnen verwezenlijken. Het zijn jullie gouden handen die al die houten balken omtoverden tot een huis! Heel erg bedankt.

Victoria

Almere

Deze jongens weten wat ze doen. Ze zijn jong en vol energie, maar tegelijkertijd doen ze hun werk zo bekwaam dat we het onafgebroken kunnen bewonderen. Alles is perfect en van hoge kwaliteit en ons huis is zeer snel gebouwd.

Vrouw

Hilde

Eke

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.