A-frame woning in Almere

Bouwen onder de zeespiegel!

Oosterwold is een uniek nieuwbouwproject in Almere in Nederland, een gebied dat vroeger onder water stond maar in de jaren zestig werd drooggemaakt. Er zijn zo weinig mogelijk bouwvoorschriften, wat heel atypisch is voor Nederland en het gebied de bijnaam 'klein België' heeft opgeleverd! Iedereen in Oosterwold zorgt zelf voor energievoorziening, kringlopen en afvalwater, en reserveert 50% van zijn perceel voor stadslandbouw.

Hier mochten wij een inspirerende woning bouwen in opdracht van Theo en Victoria, een creatief koppel met een uitgesproken (goede!) smaak. Ze kwam uit de koker van architectenbureau la-di-da, met een focus op economisch en ecologisch bouwen. Behalve de ruwbouw en de buitenafwerking stonden wij ook in voor het interieurschrijnwerk en de binnenafwerking.

Victoria

Almere

Deze jongens weten wat ze doen. Ze zijn jong en vol energie, maar tegelijkertijd doen ze hun werk zo bekwaam dat we het onafgebroken kunnen bewonderen.
Alles is perfect en van hoge kwaliteit en ons huis is zeer snel gebouwd. Ik kan dit met zekerheid zeggen want er worden huizen om ons heen gebouwd en ik zie het verschil. Jongens, jullie zijn de beste!
Met liefde uit Oosterwold Almere!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.